Klinikrum

Vi hjälper dig, tillsammans med våra proffsiga leverantörer, att ta fram klinikmöbler och utrustning i exklusiv och personlig design, som säkerställer en god arkitektur och harmonisk utveckling av rummen.

Sterilen

Vi ritar och skräddarsyr sterilen efter våra kunskaper och erfarenheter, era önskemål och naturligtvis efter lokalens förutsättningar, och hjälper er att skapa ett optimerat flöde för instrument, utrustning och personal.

IT-miljö

Oberoende av hur er IT-miljö ser ut eller vem som levererat den så hjälper vi er med allt. Vi har unik kunskap om alla dentala applikationer och ger service på plats eller hjälp via fjärrstyrning med garanterade svarstider.

Låt oss hjälpa dig att utveckla din klinik

Sedan 1992 har vi utvecklat tandvården med innovativa lösningar, och det tänker vi fortsätta med. Vår ambition är att förnya dentalbranschen och förbättra tandhälsan för alla. Genom vår strävan att hitta nyskapande lösningar på vardagliga utmaningar på kliniken kan vi hjälpa er att jobba smartare och nå nya höjder. Vi utvecklar för framtiden för att höja tandvårdsteamet, patientupplevelsen och slutresultatet och vi backar upp er – hela vägen.

Låt oss gå framåt tillsammans.

Citytandläkarna Kristianstad

Installation och utbildning av digital röntgen hos tandläkare Jasmine och tandläkare Jacob på Citytandläkarna Kristianstad.

MyDentist, Linköping

I samarbete med kunden tog vi projektet hela vägen från idé till färdig klinik, hos MyDentist i Linköping.

 

Gällökliniken, Gällö

Hos tdl Lisa Skylare på Gällökliniken kopplade vi ihop CBCT-röntgen med Implantat studio och 3shape Trios MOVE avtrycksscanning.

Tdl Peter Carlsson, Stockholm

Tandläkare Peter Carlsson i Stockholm premiärscannar ett digitalt avtryck med sin nyinstallerade 3shape TRIOS Move.