Digitalt avtryck

Vi erbjuder lättanvända scannersystem från ledande tillverkare med kontinuerlig uppdatering av mjukvaran samt lokal support och utbildning.

Med digitalt avtryck går scanningen snabbare och smidigare – samt ger en behagligare upplevelse för patienten. Den digitala tekniken gör kvaliteten på avtrycket mycket högre och risken för omgörning minskar, jämfört med traditionell teknik.
Hos oss kan du alltid känna dig trygg med en lättillgänglig och specialiserad lokal support och utbildning. Kontakta oss så ger vi dig vägledning utefter dina och klinikens behov.

3shape

3Shape TRIOS är en snabb och enkel intraoral scanner som skapar dokumenterade och exakta digitala avtryck, med friheten av trådlös scanning.

Läs mer om 3shape >

3shape trios 3

Engagera dig med dina patienter.

3shape Trios 4

3shapes mest kraftfulla intraorala skanner hittills.

3shape trios 5

LÄS MER >>

Medit

Den enkla ingången till digital tandvård. Supersnabb scanner med exakt ljus och utmärkt batterikapacitet.

Läs mer om Medit >

Medit i600

Digital Dentistry at Your Fingertips

Medit i700

Unleash Your Clinic's Potential

Medit i700 Wireless

Magic Made Easy with a Simple Touch

iTero

iTero element är utformad för att ge snabbhet, pålitlighet och enastående visualiseringsmöjligheter.

Läs mer om iTero >

iTero Element Plus series

Cutting-edge digital scanning performance that delivers a seamless experience.

iTero Element 5D

Advanced intraoral scanner which aids in interproximal caries detection.

iTero Element Flex

A powerful solution you can take from room to room. Or office to office.

Boka rådgivning

Funderar du på att investera i digitalt avtryck, men är osäker på vad du och din klinik har för behov? Vi ger dig vägledning.

Prova och jämför

Tänk på att de flesta system fungerar bra i en optimal miljö på modell – men det ska även fungera i vardagen på kliniken. Prova och jämför. Tänk också på att välja en scanner från en etablerad tillverkare – för att undvika "barnsjukdomar" som ofta finns hos nya produkter.

Utbildning & support

Undersök leverantörens serviceåtaganden. Utbildning och support är det viktigaste för att du snabbt skall komma igång och få en lyckad implementering av den nya tekniken. Vi erbjuder en kompetent och lättillgänglig support som hjälper dig att få vardagen att fungera.

Kolla med labbet

Involvera ditt tandtekniska lab i beslutsprocessen – så att de kan ta emot framtida beställningar. Många lab är idag redo för att ta emot digitala avtryck – men stäm av med din tandtekniker.