Välkommen till nya unident.se!

Vi lanserar nu en helt ny hemsida, som ger dig en anpassad upplevelse oberoende av vilken plattform du surfar ifrån - dator, läsplatta eller mobiltelefon. Som Skandinaviens tredje största dentalgrossist ska hemsidan kunna visa på allt som Unident har att erbjuda och här hittar du nu alla våra affärsområden representerade.

Vår sida är nu responsiv, vilket innebär att du oberoende av plattform får tillgång till samma information, men på lite olika sätt eftersom skärmen och tangentbordet är olika. Förutom den nya tekniken vill vi med vår nya hemsida erbjuda dig en användarvänlig, lättnavigerad och intressant upplevelse. Vi hoppas att våra produkter och lösningar samt kurser och event ska inspirera dig att hitta din väg framåt. I samband med lanseringen av nya unident.se uppdaterar vi även vårt grafiska uttryck med ett modernt, enkelt och lättförståeligt typsnitt, ett helt nytt bildmanér, en uppdaterad färgskala etc, vilket ni även kommer att märka i vårt marknadsföringsmaterial framöver.

Vi är nöjda - och hoppas att även ni gillar vad ni ser! Ni är alltid välkomna att höra av er till oss med feedback - om hemsidan eller annat...

Fyll i vårt kontaktformulär

 

 

Dela:
Share on Google+